2023! Wij zijn klaar om dit jaar opnieuw te knallen!

10.01.2023 -

2023! Wij zijn klaar om dit jaar opnieuw te knallen!

Ook in 2023 staat ons Graef team klaar voor jou! Net nu we dachten dat we na twee corona jaren weer konden knallen, bleek 2022 toch weer een bijzonder turbulent jaar. Oorlog op Europees grondgebied, inflatie, energiecrisis, Connor Rousseau blijkt een konijn te zijn, de Rode duivels roemloos ten onder, kortom, het was weer woelig.

Ondanks al dit onheil pakken de ondernemers in onze cliëntenkring toch uit met schitterende resultaten in 2022.

We zijn trots op onze cliënt-ondernemers, zij bleven kalm en deden voort!

2023 kondigt zich ook weeral uitdagend aan, toch kijken we hoopvol naar de toekomst. Never waste a good crisis! Onze ambitie voor 2023 is de kwaliteit van onze service nog verder te verhogen. Een belangrijke trend is de toenemende digitalisering. En de uitdaging om het fysieke contact te behouden. Wij geloven sterk in de combinatie van fysiek (contact) en digitale (tools), we noemen dit FYGITAAL ??.

Door het optimaal gebruik van digitale tools, komt er meer tijd vrij voor het verbeteren van het persoonlijk contact tussen cliënt en accountant. Voor 2023 gaan we hiervoor een verdere samenwerking aan met Bizzcontrol, een management tool die in mensentaal een helder zicht op de cijfers geeft. Op deze basis kunnen we sneller en gerichter adviseren. Dit wordt steeds belangrijker in het huidige, uitdagende klimaat. We rollen dit uit in de loop van 2023. Laat ons zeker weten wat jullie ervan vinden.

Voor 2023 zijn we ook vooral benieuwd/beducht voor de plannen van Minister Van Peteghem met zijn “blauwdruk voor een brede fiscale hervorming”. We volgen dit van nabij op en informeren je tijdig zodra er nieuws is.

Bedankt voor het blijvend vertrouwen en moge in ‘23 de ups de downs doen verbleken.

archief : 2023   2022