Nieuwsflash mei 2020

19.05.2020 -

Werking kantoor

Zoals bij de start van de corona-crisis blijft thuiswerken de norm, zo ook voor ons kantoor. Collega's die kunnen thuiswerken, werken van thuis, anderen werken op kantoor.

Wenst u uw dossierbeheerder / accountant bereiken? Stuur hem/haar een email en zij zullen u contacteren per email of telefonisch. Het kantoor blijft telefonisch bereikbaar. Onze deuren blijven voorlopig gesloten.

Afspraken worden ingepland in overleg met de dossierbeheerder/accountant. Deze vinden enkel plaats in onze vergaderzaal op de kelderverdieping waar we de regels van social distancing goed kunnen toepassen. Ook virtuele meetings blijven uiteraard mogelijk.

Bijkomende premie gemeente

Niet alleen de federale en Vlaamse overheden hebben steunmaatregelen voorzien. Ook gemeenten hebben vaak extra steunmaatregelen voor ondernemers. Raadpleeg hiervoor zeker de website van de gemeente waar u woont, alsook de gemeente waar uw onderneming gelegen is. Ook wij kunnen dit voor u navragen.

Steunmaatregelen

Heeft u zelf steunmaatregelen aangevraagd? Laat het ons dan weten, zodat wij dit kunnen opnemen in uw dossier.

Digitalisering

De corona-crisis opent de deur tot verdere digitalisering! Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die stap kan maken, u ook! Wij helpen u graag op weg.
Achter de schermen verwerken wij uw boekhouding reeds via deze platformen.
Binnenkort zullen wij u vrijblijvend contacteren voor een virtuele online demo.

Betrouwbare websites

vlaio.be, unizo.be, voka.be, financien.belgium.be/nl/ondernemingen, De website van uw sociaal verzekeringsfonds...

Opgelet voor oplichters! https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/bescherming-van-ondernemingen/

Blijf positief! Het is voor ons allen een vreemde, onzekere tijd. Probeer het dag per dag te bekijken, en informeer je goed, adhv betrouwbare gegevens. Kijk niet continu het nieuws, focus je op 1 betrouwbare nieuwssite. . .

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Samen komen we er door!

Team Graef