Digitale partners

De digitalisering stuwt de efficiënte van de informatieverwerking naar nieuwe niveaus. Wij bij GRAEF omarmen de nieuwste technieken en werken met partners die ervoor zorgen dat het werken in administratie een hele nieuwe dynamiek krijgt. Digitaal archief zorgt ervoor dat alles makkelijk te consulteren en terug te vinden is, echt knap om te zien.

Yuki

Met Yuki heb je als ondernemer meer tijd voor wat echt belangrijk is. Met Yuki werk je slimmer, sneller en gemakkelijker. Verlies geen tijd aan je administratie en loop niet langer achter de feiten aan. Je krijgt vanaf nu 24/7 inzicht in je financiële cijfers, en dat binnen één online platform. Zo kan je je samen met jouw accountant richten op een succesvolle toekomst van je onderneming.

ClearFacts

ClearFacts digitaliseert en archiveert de instroom van documenten en zet facturen klaar als boekingsvoorstel in de boekhoudsoftware. Het dashboard zorgt voor een online terugkoppeling van de boekhouding naar u.

Het digitale archief, dat aan alle voorwaarden en eisen voldoet om als officieel archief gekwalificeerd te worden, laat toe alles op een veel efficiëntere manier te doorzoeken.